Timmerman / Afbouwmonteur

Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar een Timmerman / Afbouwmonteur. Het betreft een fulltime baan, waarbij onze werktijden van 07:30 tot 16:15 uur zijn. 


Functie omschrijving
Als timmerman / afbouwmonteur ben je dagelijks actief met het monteren en afwerken van (metal stud) wanden, plafonds en alle voorkomende timmerwerken. Wanneer je aan een project begint, krijg je eerst een goede werkinstructie waarna je start met de voorbereidende werkzaamheden. Denk hierbij aan het maatvoeren en het transporteren van de benodigde materialen. Vervolgens worden de metal stud profielen geplaatst en kan het raamwerk worden voorzien van gipsplaten. Aansluitend kunnen de plafonds worden gemonteerd. Uiteraard gaat alles in goed overleg met de installateurs en andere disciplines. Ook het maken van koven, het aanbrengen van plinten en het stellen van kozijnen en het afhangen van deuren, draai jij je hand niet voor om.

Het is van belang dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. In dit kader wordt verwacht dat je de van toepassing zijnde veiligheidsinstructies en -richtlijnen respecteert. Tenslotte draag je er zorg voor dat de werkplek netjes wordt achtergelaten en opgeleverd aan de klant.

Wat vragen wij?

  • Technisch inzicht en mbo denk niveau.
  • Affiniteit met de bouw.
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat of bereidt om dit binnen 3 maanden te behalen.
  • Representatief.
  • Eigen vervoer / rijbewijs B.


Wat mag je van ons verwachten
Een afwisselende baan binnen een open en informele bedrijfscultuur bij een groeiend familiebedrijf. Goede arbeidsvoorwaarden met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande functie en voldoe je aan de gestelde eisen? Dan komen wij graag met je in contact. Stuur je motivatie en cv o.v.v. Timmerman / Afbouwmonteur naar vacatures@brentjens.nl t.a.v. Tom Boonen. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.